Knoppen aan werkbalken toevoegen

Zo kunt u een knop aan een werkbalk toevoegen:

Open het contextmenu van een werkbalk (rechts klikken), kies Zichtbare knoppen en selecteer vervolgens de knop die u wilt weergeven.

Zo kunt u een knop aan de lijst met zichtbare knoppen toevoegen:

1. Kies Extra - Aanpassen en klik op de tab Werkbalken.

2. Selecteer in het vakje Werkbalken de werkbalk die u wilt wijzigen.

3. Klik op Opdrachten toevoegen, selecteer de nieuwe opdracht en klik vervolgens op Toevoegen.

4. U kunt desgewenst de lijst Opdrachten opnieuw ordenen door een opdrachtnaam te selecteren en op Omhoog en Omlaag te klikken

5. Klik op OK.