Vensters tonen, vastzetten en verbergen

Sommige vensters in LibreOffice kunnen worden vastgezet, zoals het Navigator-venster. U kunt deze vensters verplaatsen, de grootte ervan wijzigen of ze op een rand vastzetten.

Vensters vastzetten en ontkoppelen

Wanneer u een venster wilt vastzetten, voert u één van de volgende handelingen uit:

Deze methoden kunnen ook worden gebruikt om een huidig vastgezet venster te ontkoppelen.

Vastgezette vensters tonen en verbergen

Pictogram

Klik op de knop op de rand van het vastgezette venster om het te tonen of te verbergen. Met de functie AutoVerbergen kunt u een verborgen venster tijdelijk tonen door op de rand ervan te klikken. Wanneer u in het document klikt, wordt het vastgezette venster opnieuw verborgen.

Notitiepictogram

Het vastzetten van werkbalken en vensters door slepen en neerzetten is afhankelijk van de instellingen voor Vensterbeheer van uw systeem. U moet uw systeem de volledige vensterinhoud laten weergeven wanneer u een venster verplaatst, in plaats van alleen het buitenste frame.