Assistent Tabelelement/Keuzelijst/Keuzelijst met invoervak: Gegevens

Selecteer de gegevensbron en tabel waarmee het formulierveld is verbonden. Als u het formulierveld in een document invoegt dat reeds is gekoppeld aan een gegevensbron, wordt deze pagina onzichtbaar.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Open de werkbalk Besturingselementen en klik op het pictogram Meer besturingselementen. Klik op het pictogram Tabelobject en sleep de muis om een veld te genereren. Voor deze opdracht is geen databaseverbinding in het huidige formulier toegestaan.

Gegevensbron

Specificeert de gegevensbron die de gewenste tabel bevat.

Tabel

Specificeert de gewenste tabel.