Actielabels

Nadat u tenminste één Actielabel hebt geïnstalleerd, ziet u de Actielabels-pagina.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Extra - AutoCorrectie - Opties voor AutoCorrectie - Actielabels (tabblad)

Actielabels gebruiken

Label tekst met actielabels

Schakel Actielabels in om deze te evalueren en weer te geven in uw tekstdocument.

Huidige geïnstalleerde actielabels

Geeft alle geïnstalleerde Actielabels weer. Selecteer de naam van het Actielabel om een Actielabel te configureren, klik vervolgens op Eigenschappen. Niet alle Actielabels kunnen worden geconfigureerd.

Eigenschappen

Selecteer de naam van het Actielabel om een Actielabel te configureren, klik vervolgens op Eigenschappen. Niet alle Actielabels kunnen worden geconfigureerd.

Help ons, alstublieft!