Thesaurus

Vervangt het huidige woord door een synoniem of een gerelateerde term.

Om toegang te krijgen tot deze functie..

Kies Extra - Taal - Thesaurus.

+F7

Waarschuwingspictogram

De synoniemenfunctie is momenteel niet voor alle talen beschikbaar.

Huidig woord

Geeft het huidige woord, of de gerelateerde term weer die u selecteerde door er op te dubbelklikken in een regel in de lijst Alternatieven. U kunt ook de tekst direct in dit vak typen om uw tekst op te zoeken.

Pijl naar links

Roept opnieuw de vorige inhoud van het tekstvak "Huidig woord" op.

Alternatieven

Klik op een item in de lijst Alternatieven om de gerelateerde term te kopiëren naar het tekstvak "Vervangen door". Dubbelklik op een item om de gerelateerde term te kopiëren naar het tekstvak "Huidig woord" en die term op te zoeken.

Vervangen door

Het woord of de woorden in het tekstvak "Vervangen door" zullen het originele woord in het document vervangen als u op de knop vervangen drukt. U kunt ook de tekst direct in dit vak typen.

Taal

Selecteer een taal voor de thesaurus. U kunt talen installeren met een bibliotheek voor de thesaurus van de webpagina Extensies.