IDE-oversikt

Verktøylinjen Makro i IDE-et inneholder mange knapper for å redigere og teste program.

I Redigeringsvindu , direkte under verktøylinjen Macro, kan du redigere Basic-programmets kode. Kolonnen på venstre side brukes til å sette brytepunkter i programkoden.

Overvåkningsvinduet ligger under redigeringsvinduet til venstre, og viser innholdet i variabler eller arrays under en enkelt trinns prosess.

Vinduet Kall Stakk til høyre gir informasjon om kommandostakken til SUBS og FUNCTIONS når et program kjører.