Управување обележувачи

Icon

Употребете ја иконата Додади во обележувачи за да поставите обележувач за тековната страница прикажана во помошта.

Можете да ги пронајдете обележувачите на страницата со јазиче Обележувачи.

Следните наредби се во контекстното мени за обележувач:

Please support us!