Formatado de índices

Pode aplicar diferentes estilos de parágrafo, atribuír hiperligazóns a entradas, modificar o deseño de índices e cambiar a cor de fondo dos índices na caixa de diálogo Inserir índice.

Para aplicar un estilo de parágrafo diferente para un nivel Index

1. Prema co botón dereito do rato no índice e escolla Editar índice.

2. Prema no separador Estilos.

3. Prema nun nivel de índice da lista Niveis.

4. Prema no estilo que desexa aplicar na lista Estilos de parágrafo.

5. Prema no botón de atribución <.

6. Prema en Aceptar.

Para asignar hyperlinks a entradas nun índice

Pode atribuír unha referencia cruzada como hiperligazón a entradas dunha táboa de contidos.

1. Prema co botón dereito do rato sobre unha táboa de contidos e escolla Editar índice.

2. Prema no separador Entradas.

3. Na <item type ="menuitem"> Nivel </ item> lista, prema no nivel de título que desexa atribuír hyperlinks para.

4. Na área Estrutura, prema na caixa situada diante de E# e, a seguir, en Hiperligazón.

5. Prema na caixa situada detrás de E e, a seguir, en Hiperligazón.

6. Repita para cada nivel de título que desexa hiperlinks para, ou prema no botón Todos para aplicar o formato a todos os niveis.

Crear índices

Definir entradas de índice

Actualizar, editar e eliminar índices

Editar ou eliminar entradas de índice e de táboa

Crear índices alfabéticos

Índices definidos polo usuario

Crear bibliografías

Índices que comprenden varios documentos