Calcular fórmulas complexas en documentos de texto

Pode utilizar funcións predefinidas nunha fórmula e inserir o resultado do cálculo nun documento de texto.

Por exemplo, para calcular o valor medio de tres números, faga o seguinte:

1. Seleccione o documento en que desexa inserir a fórmula e prema en F2.

2. Preme o <item type ="menuitem"> Fórmula </ item> icona e seleccione "media" da lista de funcións estatísticas.

3. Introduza os tres números, separados por barras verticais (|).

4. Prema en Intro e o resultado aparecerá no texto, inserido como un campo.

Para editar a fórmula, prema dúas veces no campo.

Mostrar o resultado dun cálculo de táboa noutra táboa

Barra de fórmulas

Calcular en documentos de texto

Calcular e pegar un resultado dunha fórmula nun documento de texto

D'oh! You found a bug (text/swriter/guide/calculate_intable.xhp#calculate_intable not found).

Calcular en táboas