Enviar documento fusionado como correo electrónico

Envía a saída da combinación de correspondencia como mensaxes de correo a todos ou a algúns dos destinatarios.

Opcións de correo electrónico

Para

Seleccione o campo da base de datos que contén o enderezo de correo electrónico do destinatario.

Copiar a

Abre o diálogoCopiar a, no que se poden indicar un ou máis enderezos de copia ou de copia oculta.

Asunto

Introduza a liña de asunto das mensaxes de correo.

Enviar como

Seleccione o formato de correo electrónico das mensaxes de correo.

Icona Nota

Os formatos de mensaxe de texto simple e HTML envíanse no corpo da mensaxe, mentres que os formatos *.odt, *.doc e *.pdf envíanse como anexos.

Propiedades

Abre o diálogo Mensaxe de correo electrónico, no que pode introducir a mensaxe de correo dos ficheiros de combinación de correo que se envían como anexos.

Nome do anexo

Mostra o nome do anexo.

Enviar rexistros

Enviar todos os documentos

Seleccionar para enviar correos electrónicos a todos os destinatarios.´

De

Selecciona un intervalo de rexistros a partir do número de rexistro do recadro De e rematando o número de rexistro do recadro Para.

De

Introduza o número do primeiro rexistro que desexe incluír na combinación de correspondencia.

Para

Introduza o número do derradeiro rexistro que desexe incluír na combinación de correspondencia.

Enviar documentos

Prema para comezar a enviar o correo.

Precisamos da súa axuda!