Columnas

Especifica o número de columnas e o esquema de columna dun estilo de páxina, marco ou sección.

Para acceder a esta orde...

Escolla a lapela Formato - Páxina - Columnas

Escolla a lapela Formato - Marco e obxecto - Propiedades - Columnas

Escolla Ver - Estilos, abra no menú de contexto, a lapela Modificar/Novo - Columnas.

Escolla a lapela Inserir - Marco - Marco - Columnas.

Escolla a lapela Inserir/Formato - Sección(s) - Columnas.

Configuración predefinida

Pode seleccionar un dos deseños predefinidos de columnas ou crear un. Cando aplica un deseño a un estilo de páxina actualízanse as páxinas que utilizan ese estilo. Do mesmo modo, cando aplica un deseño de columna a un estilo de marco, actualízanse os marcos que utilizan ese estilo. Tamén pode modificar o deseño da columna dun único marco.

Columnas

Introduza onúmero de columnas que quere na páxina, marco ou sección.

Tamén pode seleccionar un dos deseños predefinidos de columna.

Campos de selección

Distribuír contido uniformemente en todas as columnas

distribúe uniformemente o texto en seccións con varias columnas.

Largura e espazamento

Se o ancho automática caixa de opción non está seleccionada, escriba as opcións de ancho e espazamento das columnas.

(Número de columna)

Mostra o número de columnas, así como a largura e a distancia das columnas adxacentes.

Frecha cara á esquerda

Move avisualización da columna unha columna á esquerda.

Icona

Frecha cara á esquerda

Frecha cara á dereita

Move avisualización da columna unha columna á dereita.

Icona

Frecha cara á dereita

Largura

Introduzaa largura da columna.

Espazamento

Insire acantidade de espazo que quere deixar entre as columnas.

AutoLargura

Crea columnasde igual ancho.

Previsualizar campo

Mostra unha previsualización da selección actual.

A previsualización do deseño só mostra as columnas e non o resto da páxina.

Liña separadora

Esta área só está dispoñíbel se o deseño posúe máis dunha columna.

Liña

Seleccione o estilo de formato para a liña separadora columna. Se non queresunha liña separadora, escolla"Non hai ".

Altura

Introduza a lonxitude da liña separadora como unha porcentaxe da altura daárea de columna.

Posición

Seleccione o aliñamento vertical da liña separadora. Esta opción só estádispoñíbel se Altura valor da liña é inferior a 100%.

Aplicar a

Seleccione o elemento que quere aplicar o esquema da columna para.Esta opción só está dispoñíbel se poida acceder a este diálogo, escollendoFormato - Columnas.

Propiedades

Dirección do texto

Especifique a dirección do texto dun parágrafo que usa o esquema de texto complexo (CTL). Esta función só está dispoñible se o soporte de esquema de texto complexo está activado.