Axuste

Bibliografía como o As seguintesopcións están dispoñíbeis cando selecciona índice tipo.

Para acceder a esta orde...

Escolla a lapela Inserir - Índice e Índice analítico - Índice, índice analítico ou bibliografía - Tipo (cando o tipo seleccionado for Bibliografía)

Tipo e título

Especifique o tipo e o título do índice.

Tipo

Seleccione otipo de índice que desexa inserir. As opcións dispoñíbeis nestaguía dependen do tipo de índice que seleccionar. Se o cursor está nun índicecando escoller o Inserir - Índices e táboas - Índices e táboas, pode entón editar ese índice.

Título

Introduzaun título para o índice seleccionado.

Protexido contra cambios manuais

Impideque o contido do índice sexan alteradas. cambios manuais que fai aun índice son perdidas cando o índice é actualizado. Se desexa que o cursorpercorrer un área protexida, escolla - LibreOffice Writer - Recursos de formatado, e logo seleccione oCursor en áreas protexidas - caixa de opción Activado.

Formatado de entradas

Numerar entradas

números automaticamente as entradas de bibliografía. Para definiras opcións de clasificación para a numeración, prema no Entradas aficha.

Parénteses

Seleccione os soportes que quere achegar entradas bibliográficas.

Ordenar

Define as opcións para ordenar as entradas de índice.

Idioma

Seleccione as regras de idioma a empregar para clasificar as entradas do índice.

Tipo de chave

Seleccionar numérico cando quere ordenar os números de valor, como en 1, 2,12. Seleccione alfanumérico, cando quere ordenar os números de caráctercódigo, como en 1, 12, 2.