Parágrafos ocultos

Mostra ou oculta os parágrafos ocultos Esta opción só afecta a visualización de pantalla dos parágrafos ocultos e non a impresión de parágrafos ocultos.

Para acceder a esta orde...

Escolla Ver - Parágrafos ocultos

Icona Nota

Para activar este recurso, escolla - LibreOffice Writer - Recursos de formatado , e garantir que o caixa de opción parágrafos ocultos na Exhibición de área é seleccionada.

Use o orde de campo "hidden Parágrafo " para asignar un condición que debe ser cumprida para ocultar un parágrafo. Se a condición non se responde, amósase o parágrafo.

Cando se oculta un parágrafo, tamén se ocultan as notas a rodapé ou marcos ancorados a caracteres.