Barra Esquema

Na visualización Esquema, a barra Esquema contén ferramentas de edición que se empregan con frecuencia. Para abrir as barras de ferramentas con ordes adicionais prema nas frechas situadas ao lado das iconas.

Zoom

Reduce ou aumenta a visualización en pantalla do documento actual. Prema na frecha situada xunto á icona para abrir a barra de ferramentas Zoom.

Icona

Zoom (LibreOffice Impress en modo esquema e diapositivas)

Primeiro nivel

Oculta todos os títulos, excepto os das diapositivas, na presentación de diapositivas actual. Os títulos ocultos aparecen indicados por unha liña negra diante do título da diapositiva. Para mostrar todos os títulos, prema na icona Todos os niveis.

Icon First Level

Primeiro nivel

Todos os niveis

Mostra os títulos ocultos nas diapositivas da presentación actual. Para ocultar todos os títulos na presentación de diapositivas actual, excepto os títulos das diapositivas, prema na icona Primeiro nivel.

Icon All Levels

Todos os niveis

Ocultar subpuntos

Oculta os subtítulos dun título seleccionado. Os subtítulos ocultos indícanse cunha liña negra diante do título. Para mostrar os títulos de menor nivel, prema na icona Mostrar subpuntos.

Icon Hide Subpoints

Ocultar subpuntos

Mostrar subpuntos

Mostra os subtítulos ocultos dun título seleccionado. Para ocultar os subtítulos dun título seleccionado, prema na icona Ocultar subpuntos.

Icon Show Subpoints

Mostrar subpuntos

Activar/Desactivar formatado

Shows or hides the character formatting of the slide headings. To change the character formatting of a heading, open the Styles window, right-click a style, and then choose Modify.

Icona

Activar/Desactivar formatado

Visualización en branco e negro

Mostra as diapositivas soamente en branco e negro.

Icona

Branco e negro

Presentación de diapositivas

Starts your slide show.

Icona de presentación de diapositivas

Presentación de diapositivas