Páxina

Define a orientación de páxina, as marxes de páxina, o fondo, e outras opcións de deseño.

Para acceder a esta orde...

Escolla Diapositiva - Propiedades e prema na lapela Páxina.

Formato do papel

Formato

Seleccione un formato de papel aceptado pola súa impresora. Tamén pode crear un tamaño de páxina personalizado seleccionando Usuario e introducindo as dimensión nos campos Largura e Altura.

Largura

Mostra a largura do formato de papel que se seleccionase no campo Formato. Se vostede seleccionou o formato Usuario, introduza un valor para a largura da páxina.

Altura

Mostra a altura do formato de papel que se seleccionase no campo Formato. Se vostede seleccionou o formato Usuario, introduza un valor para a altura da páxina.

Vertical

A orientación da páxina é vertical.

Horizontal

A orientación da páxina é horizontal.

Bandexa de papel

Seleccione a fonte de papel para a impresora.

Icona Suxestión

Se o documento utiliza máis dun formato de papel, pode seleccionar unha bandexa diferente para cada formato.

Previsualizar campo

Mostra unha previsualización da selección actual.

Marxes

Especifique a distancia entre o bordo dunha páxina impresa e a área imprimíbel.

Esquerda

Introduza a distancia entre o bordo esquerdo da páxina e os datos. Verá o resultado na previsualización.

Dereita

Introduza a distancia entre o bordo dereito da páxina e os datos. Verá o resultado na previsualización.

Superior

Introduza a distancia entre o bordo superior da páxina e os datos. Verá o resultado na previsualización.

Inferior

Especifique a distancia entre a marxe inferior da páxina e os datos. Verá o resultado na previsualización.

Formato

Especifique o formato de numeración de páxina.

Axustar obxecto ao formato de papel

Reduce a escala dos obxectos e o tamaño do tipo de letra da páxina para imprimir no formato de papel seleccionado.