Autenticación de servidor

On the - LibreOffice Writer - Mail Merge E-mail tab page, click the Server Authentication button to specify the server security settings.

O servidor de correo de saída (SMTP) esixe autenticación

Activa a autenticación necesaria para enviar correos electrónicos por SMTP.

O servidor de correo de saída (SMTP) esixe unha autenticación específica

Seleccione esta opción se o servidor SMTP esixe un nome de usuario e un contrasinal.

Nome do usuario

Introduza o nome de usuario para o servidor SMTP.

Contrasinal

Introduza o contrasinal para o nome de usuario.

O servidor de correo de saída utiliza a mesma autenticación que o de entrada.

Seleccione se para enviar correos electrónicos é necesario ler antes os recibidos. Este método tamén se chama "SMTP logo de POP3".

Nome de servidor

Introduza o nome do servidor de mensaxes de correo POP 3 ou IMAP.

Porto

Introduza o porto no servidor POP3 ou IMAP.

POP 3

Especifica que o servidor de entrada de correo usa POP 3.

IMAP

Especifica que o servidor de entrada de correo usa IMAP.

Nome do usuario

Introduza o nome de usuario para o servidor IMAP.

Contrasinal

Introduza o contrasinal.