Asistente de informes- Selección de campo

Especifica tanto a táboa ou consulta para a que está a crear o informe como os campos que desexa incluír no mesmo.

Para acceder a esta orde...

Prema en Usar o asistente para crear un informe na xanela do ficheiro de base de datos.

Táboas ou consultas

Seleccione a táboa ou consulta para a que vai crear o informe.

Campos dispoñíbeis

Mostra os nomes dos campos da base de datos da táboa ou consulta seleccionadas.Prema para seleccionar un campo ou prema as teclas Maiúsculas ou mentres prema para seleccionar varios campos.

Campos do informe

Mostra os campos incluídos no novo informe.

>

Prema para mover o(s) campo(s) seleccionado(s) para a caixa indicada pola frecha.

>>

Prema para mover todos os campos para a caixa indicada pola frecha.

<

Prema para mover o(s) campo(s) seleccionado(s) para a caixa indicada pola frecha.

<<

Prema para mover todos os campos para a caixa indicada pola frecha.

Más información sobre o Asistente de informes - Etiquetaxe de campos