Ver no navegador web

Crea unha copia temporal do documento actual no formato HTML, abre o navegador web por defecto do sistema, e exhibe o ficheiro HTML no navegador web.

Para acceder a esta orde...

Choose File - Preview in Web Browser.

A copia formatado HTML está escrito para os ficheiros temporais da carpeta que podes seleccionar en - LibreOffice - Camiños . Cando saia LibreOffice, o ficheiro HTML serán eliminados.

You can set the HTML export filter options by choosing - Load/Save - HTML Compatibility.