Mudar icona

Icona

Mostra as iconas dispoñibles en LibreOffice. Para substituír a icona que seleccionou no Personalizar caixa de diálogo, prema na icona, a continuación, prema no botón Aceptar botón.

Importar

Engade novos iconos á lista de iconas. Ve unha caixa de diálogo de abertura de ficheiros que importa a icona ou iconas seleccionados ao directorio interior da icona% PRODUCTNAME.

Icona Nota

Só podes descargar iconas que están no formato de ficheiro PNG e que son 16x16 ou 26x26 píxeles de tamaño.

Prema para eliminar a icona seleccionada na lista. Só ícones definidos polo usuario poden eliminar.