Rotación

Xira o obxecto seleccionado.

Para acceder a esta orde...

Choose Format - Position and Size - Rotation tab.

Icona

Rodar

Punto dinámico

O obxecto seleccionado roda en torno ao punto dinámico especificado. O punto dinámico predefinido está no centro do obxecto.

Icona Nota

Cando o pivote se define lonxe dos límites do obxecto, o obxecto pode rotar fóra da páxina.

Posición X

Introduza a distancia horizontal desde o bordo esquerdo da páxina ata o pivote.

Posición Y

Introduza a distancia vertical entre o bordo superior da páxina ata o pivote.

Predefinicións

Prema onde quere colocar o pivote.

Ángulo de rotación

Especifique os graos que desexa rotar o obxecto seleccionado ou prema na grade de rotación.

Ángulo

Introduza o número de graos que desexa rotar o obxecto seleccionado.

Predefinicións

Prema para especificar o ángulo de rotación en múltiplos de 45 graos.