Guía fonético asiático

Allows you to add comments next to Asian characters to serve as a pronunciation guide.

These commands can only be accessed after you enable support for Asian languages in - Language Settings - Languages.

Para acceder a esta orde...

Menu Format - Asian phonetic guide.

1. Seleccione unha ou máis palabras do documento.

2. Escolla Formato - Guía fonético asiático .

3. Introduza o texto que desexa utilizar como guía de pronuncia en texto Rubi caixa.

Texto base

Mostra o texto base que seleccionou no ficheiro actual. Se quere, pode modificar o texto base, inserindo un novo texto aquí.

Texto Ruby

Introduza o texto que desexa usar como unha guía de pronuncia para o texto base.

Aliñamento

Seleccione o aliñamento horizontal para o texto Ruby.

Posición

Seleccione onde quere poñer o texto Ruby.

Estilo de carácter do texto Ruby

Seleccione un estilo de carácter ao texto Ruby.

Estilos

Opens the where you can select a character style for the ruby text.

Previsualizar campo

Mostra unha previsualización da selección actual.

Aplicar

Aplica os valores modificados ou seleccionados sen pechar a caixa de diálogo.