Páxina

Define a orientación da páxina, as marxes da páxina, o fondo e outras opcións de deseño.

Para acceder a esta orde...

Escolla Páxina - Propiedades

Changing the Background Fill

Páxina

Define a orientación de páxina, as marxes de páxina, o fondo, e outras opcións de deseño.

Fondo

Define un fondo para unha única páxina ou todas as páxinas do ficheiro activo.

Icona Suxestión

Para cambiar o fondo de todas as páxinas do ficheiro activo, seleccione un fondo, prema en Aceptar e prema en Si no diálogo Configuración da páxina.