Barra de fórmulas

Utilice esta barra para introducir fórmulas.

Caixa de nome

Mostra a referencia da cela actual, o intervalo das celas seleccionadas ou o nome da área. Tamén pode seleccionar un intervalo de celas e despois introducir un nome para ese intervalo na caixa de nome.

Área da folla da caixa de combinación

Caixa de nome

Asistente de funcións

Opens the Function Wizard, which helps you to interactively create formulas.

Icona

Asistente de funcións

Suma

Insire a suma dun intervalo na cela actual ou suma os valores nas celas seleccionadas. Prema nunha cela, prema nesta icona e, opcionalmente, axuste o intervalo de cela ou seleccione algunhas celas en que desexe inserir a suma dos valores e, a seguir, prema na icona.

Icona

Suma

Función

Engade unha fórmula á cela actual. Prema nesta icona e introduza a fórmula na Liña de entrada.

Icona

Función

Cancelar

Limpa o contido da Liña de entrada ou cancela as alteracións feitas nunha cela existente.

Icona

Cancelar

Aceptar

Acepta o contido da liña de entrada e insire o contido nesta cela.

Icona

Aceptar

Liña de entrada

Introduza a fórmula que desexa agregar á cela actual. Tamén pode premer na icona Asistente de funcións para inserir unha función predefinida na fórmula.