Inserir quebra de páxina

Este comando inserir liña ou columna quebras manuais para garantir que as súas impresións de datos correctamente. Pode inserir unha quebra de páxina horizontal enriba, ou un salto de páxina vertical á esquerda de, a célula activa.

Choose Sheet - Delete Page Break to remove breaks created manually.

Para acceder a esta orde...

Escolla Folla - Inserir quebra de páxina.

Row Break

Insire unha quebra de liña (quebra de páxina horizontal) enriba da cela seleccionada.

Quebra de columna

Insire unha quebra de columna (quebra de páxina vertical) á esquerda da cela activa.

Precisamos da súa axuda!