...

Cabeceira/Nota a rodapé

Define ou formata unha cabeceira ou rodapé para un estilo de páxina.

Para acceder a esta orde...

Escolla as lapelas Inserir - Cabeceiras e rodapés - Cabeceira e rodapé.

Área da esquerda

Introduza o texto a mostrar na parte esquerda da cabeceira ou rodapé.

Área central

Introduza o texto que desexa colocar no centro da cabeceira ou rodapé.

Área da dereita

Introduza o texto que desexa colocar na parte dereita da cabeceira ou rodapé.

Cabeceira/Pé de páxina

Seleccione unha cabeceira ou rodapé predefinidos da lista.

Atributos de texto

Abre un diálogo para asignar os formatos de texto novo ou seleccionado. O Texto Atributos de diálogo , as páxinas de guía Fonte, Efectos de fonte e Fonte Posición.

Icona

Atributos de texto

Nome do ficheiro

Insire un marcador de posición nome do ficheiro na área seleccionada. Prema para inserir o título. Longa-clic para seleccionar título, nome de ficheiro ou nome de camiño / ficheiro no submenú. Un título non ser atribuído (vexa Ficheiro - Propiedades ), o nome do ficheiro insírese no seu lugar.

Icona

Nome do ficheiro

Nome da folla

Insire un marcador de posición na área de cabeceira / pé de páxina seleccionada, que pasa a ter o nome da folla na cabeceira / pé de páxina do documento real.

Icona

Nome da folla

Páxina

Insire un marcador de posición na área de cabeceira / pé de páxina seleccionada, que pasa a ter a numeración de páxina. Isto permite que a numeración de páxina continua nun documento.

Icona

Páxina

Páxinas

Insire un marcador de posición na área de cabeceira / pé de páxina seleccionada, que pasa a ter o número total de páxinas do documento.

Icona

Páxinas

Data

Insire un marcador de posición na área de cabeceira / pé de páxina seleccionada, que pasa a ter a data actual, que será repetida na cabeceira / pé de páxina en cada páxina do documento.

Icona

Data

Hora

Insire un marcador de posición na área de cabeceira / pé de páxina seleccionada, que é substituída pola hora actual na cabeceira / pé de páxina en cada páxina do documento.

Icona

Hora