Käyttäjätietojen kysely kentissä tai ehdoissa

Eräitä käyttäjätietoja voidaan käsitellä ja vertailla ehdoissa ja kentissä. Esimerkiksi seuraavilla operaattoreilla voidaan verrata käyttäjätietoja:

Operaattori

Selite

== tai EQ

on yhtä suuri kuin

!= tai NEQ

on eri suuri kuin

Tarvittaessa voidaan käyttää ehtoja määrätyn tekstin piilottamiseksi asiakirjasta määrätyltä käyttäjältä.

1. Valitse asiakirjasta piilotettava teksti.

2. Valitse Lisää - Osa .

3. Valitse Piilota-alueella Piilota-valintaruutu.

4. Kirjoita Ehdolla-ruutuun user_lastname == "Doe", missä "Doe" on sen käyttäjän sukunimi, jolta teksti halutaan piilottaa.

5. Napsauta Lisää ja tallenna sitten asiakirja.

Huomautus-kuvake

Piilotetun osan nimi on edelleen nähtävissä rakenneselaimessa.

Seuraavassa taulukossa on lueteltu käyttäjämuuttujat, joita voidaan käsitellä ehtoja kenttiin määriteltäessä:

Käyttäjämuuttuja

Selite

user_firstname

Etunimi

user_lastname

Sukunimi

user_initials

Nimikirjaimet

user_company

Organisaatio

user_street

Katuosoite

user_country

Maa

user_zipcode

Postinumero

user_city

Postitoimipaikka

user_title

Titteli

user_position

Asema

user_tel_work

Työpuhelinnumero

user_tel_home

Kotipuhelinnumero

user_fax

Faksinumero

user_email

Sähköpostiosoite

user_state

Osavaltio