Testu-dokumentuetako hitz-osatzea

LibreOffice aplikazioak uneko saioan sarritan erabiltzen dituzun hitzak biltzen ditu. Aurrerago bildutako hitz baten lehen hiru letrak idaztean, LibreOffice aplikazioak automatikoki osatuko du hitza.

Idazten dituzun hiru letrekin bat datorren hitz bat baino gehiago badago autozuzenketen-memorian, sakatu +Tab eskuragarri dauden hitz guztien artean mugitzeko. Aurkako zentzuan mugitzeko, sakatu +Shift+Tab.

Hitz-osatze bat onartzeko edo baztertzeko

Hitz-osatzea desaktibatzeko

1. Aukeratu Tresnak - Autozuzenketa - Autozuzenketa aukerak.

2. Garbitu Gaitu hitz-osatzea.