Diapositiba

Diapositibaren orientazioa, marjinak, atzeko planoa eta beste diseinu-aukera batzuk ezartzen ditu.

Komando hau erabiltzeko...

Aukeratu Diapositiba - Propietateak

atzeko planoaren betegarria aldatzea

Orrialdea

Orrialdearen orientazioa, marjinak, atzeko planoa eta beste diseinu-aukera batzuk ezartzen ditu.

Atzeko planoa

Fitxategi aktiboko orrialde baten edo orrialde guztien atzeko planoa definitzen du.

Iradokizun-ikonoa

Aktibo dagoen fitxategiko diapositiba guztien atzeko planoa aldatzeko, hautatu atzeko plano bat, egin klik Ados botoian eta hautatu Bai Orriaren konfigurazioa elkarrizketa-koadroan.