LibreOffice Writer/Web aukerak

LibreOffice dokumentuen oinarrizko ezarpenak definitzen ditu HTML formatuan.

Komando hau erabiltzeko...

Ireki HTML dokumentu bat, eta aukeratu - LibreOffice Writer/Web.

Ikusi

Zenbait objektu zure testu-dokumentuetan bistaratzeko ezarpen lehenetsiak zehazten ditu eta baita leiho-elementuen ezarpen lehenetsiak ere.

Formateatzeko laguntza

LibreOfficeko testuetan eta HTML dokumentuetan, karaktere batzuen eta zuzeneko kurtsorearen bistaratzea definitzen du.

Sareta

Zure dokumentu-orrialdeen sareta konfiguragarriaren ezarpenak zehazten ditu. Saretak objektuen kokapen zehatza ezartzen laguntzen du. Doitze-sareta "magnetikoarekin" lerrokatuta ere ezar dezakezu sareta hori.

Inprimatu

Testu edo HTML dokumentu bateko inprimaketa-ezarpenak zehazten ditu.

Taula

Testu-dokumentuetako taulen atributuak definitzen ditu.

Atzeko planoa

HTML dokumentuen atzeko planoa zehazten du. Atzeko planoa baliozkoa da bai HTML dokumentu berrietarako bai kargatu direnetarako, akzen horiek atzeko plano bat definituta ez badute.

Berrezarri

Berrezarri uneko fitxan egindako aldaketak eta ezarri elkarrizketa-koadroa ireki denean aplikagarriak zirenak.