Kargatzeko/gordetzeko aukerak

Kargatzeko/Gordetzeko ezarpen orokorrak zehazten ditu.

Komando hau erabiltzeko...

Aukeratu - Kargatu/gorde.

Orokorra

Orokorra atalean, dokumentuak gordetzeko ezarpen lehenetsiak hauta daitezke eta fitxategi-formatuak hauta daitezke.

VBA propietateak

VBA (Visual Basic for Applications) kodea duten Microsoft Office dokumentuak kargatzeko eta gordetzeko propietate orokorrak zehazten ditu.

Microsoft Office

Microsoft Office dokumentuak inportatu eta esportatzeko ezarpenak zehazten ditu.

HTML bateragarritasuna

HTML orrien ezarpenak definitzen ditu.

Berrezarri

Berrezarri uneko fitxan egindako aldaketak eta ezarri elkarrizketa-koadroa ireki denean aplikagarriak zirenak.

warning

Zenbait aukera ezin dira berrezarri, behin editatuak izan ondoren. Editatu berriro eskuz, edo egin klik Utzi aukeran eta ireki berriro Aukerak elkarrizketa-koadroa.