XML iragazkia pakete gisa banatzea

XML iragazkia hainbat erabiltzaileren artean banatu dezakezu pakete-formatu berezia erabiliz.

XML iragazkia pakete gisa gordetzeko

Ohar-ikonoa

XML iragazki-ezarpenen elkarrizketa-koadroa testu-dokumentu bat irekita dagoenean soilik dago erabilgarri.

1. Writerren, aukeratu Tresnak - XML iragazki-ezarpenak.

2. Hautatu banatu nahi duzun iragazkia eta sakatu Gorde pakete gisa.

XML iragazkiak paketetik instalatzeko

Ohar-ikonoa

XML iragazki-ezarpenen elkarrizketa-koadroa testu-dokumentu bat irekita dagoenean soilik dago erabilgarri.

1. Writerren, aukeratu Tresnak - XML iragazki-ezarpenak.

2. Sakatu Ireki paketea eta hautatu instalatu nahi duzun pakete-fitxategia.

Instalatutako XML iragazkiak ezabatzeko

1. Writerren, aukeratu Tresnak - XML iragazki-ezarpenak.

2. Hautatu ezabatu nahi duzun iragazkia eta sakatu Ezabatu.