Tresna-barrak erabiltzea

Tresna-barretako zenbait ikonok, adibidez, Letra-kolorea ikonoak, beste tresna-barra bat ireki dezakete. Sakatu ikonoaren ondoko gezia ikono gehiago dituen tresna-barra bat irekitzeko.

Orain, bi aukera dituzu: aktibatu nahi duzun ikonoa sakatzea, edo tresna-barrari titulu-barratik heldu eta arrastatzea saguaren botoia sakatuta duzun bitartean.

Tresna-barren testuingurua

Tresna-barra batzuk automatikoki irekitzen dira testuinguruaren arabera. Adibidez, testu-dokumentu bateko taulan klik egiten baduzu, 'Taula' tresna-barra irekiko da. Zenbakitutako paragrafo batean klik egiten baduzu, 'Buletak eta zenbakitzea' tresna-barra irekiko da.

Abisu-ikonoa

Modu lehenetsian, tresna-barrak ezkutatuta daude koaderno-barra aktibatuta dagoenean.

Tresna-barrak aldi baterako ixteko

Sakatu tresna-barraren titulu-barrako ikonoa edo aukeratu Itxi tresna-barra laster-menuan. Tresna-barra automatikoki erakutsiko da testuingurua berriro aktibo bihurtzean.

Tresna-barrak behin betiko ixteko

Aukeratu Ikusi - Tresna-barrak eta egin klik tresna-barraren izenean hautamarka kentzeko.

Itxitako tresna-barrak erakusteko

Tresna-barrak tresna-barra mugikor bihurtzeko

Tresna-barra mugikorra berriro eransteko

Ohar-ikonoa

Tresna-barrak eta leihoak arrastatu eta jaregin funtzioaren bidez atrakatzea, sistemako leiho-kudeatzailearen ezarpenen arabera egongo da. Leiho bat lekuz aldatzean leihoaren eduki osoa erakusteko gaitu behar duzu sistema, kanpoko markoa bakarrik erakutsi beharrean.