MonthName funtzioa [VBA]

MonthName funtzioak hilabete-zenbaki zehatz baten tokiko izena ematen du.

warning

Funtzio edo konstante hau gaitzeko, Option VBASupport 1 instrukzioa kokatu daiteke programa-kode exekutagarriaren aurretik modulu batean.

Sintaxia:

MonthName(Month as Integer [,Abbreviate as Boolean])

Itzulera-balioa:

String

Parametroak:

Hilabetea: 1 eta 12 arteko balioa (urtarriletik abendura), tokiko hilabete-izena itzuliko dena.

Laburtu: Aukerakoa. Boolear balioa, hilabetearen izena laburtuko den ala ez zehazten duena.

Adibidea:

REM  *****  BASIC  *****
        Option VBASupport 1
        Sub Example_MonthName
         Dim mBirthday as Integer
         mBirthday = 1
         print mBirthday &" "& MonthName(mBirthday,False)