GoTo instrukzioa

Programaren exekuzioarekin jarraitzen du azpierrutina (Sub) edo funtzio (Function) barruan etiketak adierazitako prozedura-lerroan.

Sintaxia:

ikusi parametroak

Parametroak:

Sub/Function
    instrukzio-blokea
     Etiketa1
    Etiketa2:
    instrukzio-blokea
    Exit Sub
    Etiketa1:
    instrukzio-blokea
    GoTo Etiketa2
    End Sub/Function

Erabili GoTo instrukzioa LibreOffice Basic aplikazioari agintzeko programa exekutatzen jarraitzeko prozeduraren beste lekuren batean. Kokagunea etiketa batek adierazi behar du. Etiketa bat ezartzeko, esleitu izen bat eta amaieran jarri bi puntu (":").

Abisu-ikonoa

Ezin da GoTo instrukzioa erabili azpierrutina edo funtzio batetik kanpora joateko erabili.

Adibidea:

ikusi parametroak