Ajustament del text al voltant d'objectes

Ajustament del text al voltant d'un objecte

1. Seleccioneu l'objecte.

2. Trieu Format ▸ Marc i objecte ▸ Propietats i, tot seguit, feu clic a la pestanya Ajusta per a triar l'estil d'ajustament que voleu aplicar.

L'estil d'ajustament actual es mostra mitjançant un pic.

Per a especificar les propietats d'ajustament

1. Seleccioneu l'objecte.

2. Trieu Format ▸ Marc i objecte ▸ Propietats i feu clic a la pestanya Ajusta.

1. Definiu les opcions que vulgueu.

2. Feu clic a D'acord.

Per a canviar la vora d'ajustament d'un gràfic

Podeu canviar la forma amb què el text s'ajusta al voltant de l'objecte.

1. Seleccioneu el gràfic, feu-hi clic amb el botó dret i trieu Ajusta ▸ Edita la vora.

1. Utilitzeu les eines per a dibuixar una vora nova i, a continuació, feu clic a la icona Aplica (marca de selecció verda).

2. Tanqueu la finestra del Editor de la vora.