Actualització d'estils a partir de seleccions

1. Trieu Visualitza ▸ Estils.

2. Feu clic a la icona de la categoria d'estil que vulgueu actualitzar.

3. Feu clic a la part del document des d'on vulgueu copiar l'estil actualitzat. Per exemple, feu clic a un paràgraf al qual hàgiu aplicat formatació manual que ara voleu copiar.

4. Feu clic a l'estil que vulgueu actualitzar a la finestra Estils.

5. Feu clic a la fletxa que hi ha al costat de la icona Estil nou a partir de la selecció i trieu Actualitza l'estil del submenú.

Icona de nota

Només els atributs formatats manualment del text que hi hagi a la posició del cursor al document s'afegiran a l'estil que s'ha seleccionat a la finestra Estils. No s'afegirà a l'estil actualitzat cap dels atributs que s'hagin aplicat com a part d'un estil.