Creació d'estils nous a partir de seleccions

Per a crear un estil nou a partir d'una selecció formatada manualment

1. Trieu Visualitza ▸ Estils.

2. Feu clic a la icona de la categoria d'estil que vulgueu crear.

3. Feu clic a la part del document de la qual vulgueu copiar l'estil, per exemple, d'un paràgraf al qual hàgiu aplicat formatació manual.

4. Feu clic a la fletxa que hi ha al costat de la icona Estil nou a partir de la selecció i trieu Estil nou a partir de la selecció al submenú.

5. Introduïu un nom en el quadre Nom de l'estil.

6. Feu clic a D'acord.

Per a crear un estil nou arrossegant i deixant anar

1. Trieu Visualitza ▸ Estils.

2. Feu clic a la icona de la categoria d'estil que vulgueu crear.

3. Seleccioneu com a mínim un caràcter o un objecte de l'estil que vulgueu copiar. Si es tracta d'estils de pàgina o de marc, seleccioneu com a mínim un caràcter o un objecte de la pàgina o del marc.

4. Arrossegueu el caràcter o l'objecte fins a la finestra Estils i deixeu-lo anar.

En el cas dels estils de paràgraf i caràcter, podeu arrossegar i deixar anar a la icona respectiva de la finestra Estils. No cal que obriu la categoria d'estil abans.

Icona de nota

També podeu arrossegar i deixar anar dins la finestra Estils per a crear un estil de marc nou: feu clic al marc i espereu un moment mantenint premut el botó del ratolí però sense moure'l; tot seguit, arrossegueu el marc fins a la finestra Estils i deixeu-lo anar damunt de la icona Estils de marc.