Utilització d'etiquetes intel·ligents

Les etiquetes intel·ligents proporcionen informació i funcionalitats addicionals a les paraules especificades en un document del Writer. Les característiques disponibles poden variar segons les extensions d'etiquetes intel·ligents que s'hagin instal·lat.

Instal·lació de les etiquetes intel·ligents

Les etiquetes intel·ligents poden proporcionar-se com a extensions del LibreOffice Writer.

Per instal·lar una etiqueta intel·ligent, realitzeu una de les accions següents:

Menú «Etiquetes intel·ligents»

Podeu marcar qualsevol text d'un document del Writer amb etiquetes intel·ligents, les quals s'assenyalen per defecte amb un subratllat magenta. El color pot modificar-se a ▸ LibreOffice ▸ Colors de l'aplicació.

Quan apunteu a una etiqueta intel·ligent, un indicador d'ajuda us indica que heu de prémer Ctrl+clic per obrir el menú Etiquetes intel·ligents. Si no utilitzeu ratolí, col·loqueu el cursor dins del text marcat i obriu el menú contextual prement les tecles Maj+F10.

En el menú Etiquetes intel·ligents podreu visualitzar les accions disponibles que hi ha definides per a aquesta etiqueta intel·ligent. Trieu una opció del menú. L'ordre Opcions de les etiquetes intel·ligents obre la pàgina Etiquetes intel·ligents d'Eines - Opcions de correcció automàtica.

Per activar i desactivar les etiquetes intel·ligents

Si heu instal·lat una extensió d'etiquetes intel·ligents com a mínim, podreu visualitzar la pàgina Etiquetes intel·ligents d'Eines - Opcions de correcció automàtica. Utilitzeu aquest diàleg per habilitar o inhabilitar les etiquetes intel·ligents i per gestionar les etiquetes instal·lades.

Icona de nota

La verificació ortogràfica automàtica no comprova el text que reconeix com a etiqueta intel·ligent.