Impressió d'un fullet

Podeu imprimir un document del Writer en format fullet. Mitjançant aquesta característica, el Writer imprimirà dues pàgines en cada cara del full, de manera que quan el doblegueu pugueu llegir el document com si es tractés d'un llibre.

Quan creeu un document que vulgueu imprimir com a fullet, utilitzeu l'orientació vertical per a les pàgines. El Writer aplicarà la disposició de fullet quan imprimiu el document.

Per a imprimir un fullet

1. Trieu Fitxer ▸ Imprimeix.

2. En el diàleg Imprimeix, feu clic a Propietats.

3. Definiu en horitzontal l'orientació del paper en el diàleg de propietats de la vostra impressora.

Icona de consell

Si la vostra impressora imprimeix a doble cara, i tenint en compte que els fullets sempre s'imprimeixen en mode horitzontal, haureu d'utilitzar la configuració "doble cara - vora curta" del diàleg de configuració de la impressora.

1. Torneu al diàleg Imprimeix i feu clic la pestanya Disposició de la pàgina.

2. Seleccioneu Fullet.

3. Si la vostra impressora imprimeix automàticament a dues cares, indiqueu que voleu imprimir "Totes les pàgines".

1. Feu clic a D'acord.

Si imprimiu un document vertical en una pàgina horitzontal, dos costats oposats d'un fullet s'imprimiran l'un al costat de l'altre. Si teniu una impressora amb capacitat d'impressió a doble cara, podeu crear un fullet des del document sense haver d'intercalar les pàgines més tard. Si la vostra impressora només disposa d'impressió a una cara, podeu aconseguir aquest efecte imprimint en primer lloc els anversos amb l'opció "Anversos / pàgines de la dreta / pàgines senars" activada, tornant a introduir tota la pila de paper a la impressora i imprimint tots els reversos amb l'opció "Reversos / pàgines de l'esquerra / pàgines parelles" activada.

Icona de nota

Si el LibreOffice imprimeix les pàgines en l'ordre equivocat, obriu la pestanya Opcions, seleccioneu Imprimeix les pàgines en ordre invers i torneu a imprimir el document.