Creació d'índexs alfabètics

1. Feu clic a la part del document on vulgueu inserir l'índex.

2. Trieu Insereix ▸ Taula de continguts i l'índex ▸ Taula de continguts, índex o bibliografia.

3. A la pestanya Tipus, seleccioneu «Índex alfabètic» en el quadre Tipus.

4. Si voleu utilitzar un fitxer de concordança, seleccioneu Fitxer de concordança a l'àrea Opcions, feu clic al botó Fitxer i cerqueu un fitxer de concordança existent, o bé creeu-ne un de nou.

5. Definiu les opcions de formatació per a l'índex a la pestanya actual o a qualsevol de les altres pestanyes d'aquest diàleg. Per exemple, si voleu utilitzar encapçalaments d'una sola lletra en l'índex, feu clic a la pestanya Entrades i seleccioneu Delimitador alfabètic. Per canviar la formatació dels nivells de l'índex, feu clic a la pestanya Estils.

6. Feu clic a D'acord.

7. Per actualitzar l'índex, feu-hi clic amb el botó dret i trieu Actualitza l'índex o la taula.

Creació d'un fitxer de concordança

Creació d'una taula de continguts

Definició d'entrades en índexs o en taules de continguts

Actualització, edició i supressió d'índexs i taules de continguts

Formatació d'un índex o d'una taula de continguts

Edició i supressió d'entrades d'índexs i taules

Índexs definits per l'usuari

Creació d'una bibliografia

Índexs per a diversos documents