Numeració de capítols

Podeu modificar la jerarquia dels encapçalaments o assignar un nivell en la jerarquia a un estil de paràgraf personalitzat. També podeu afegir numeració de capítols i de seccions als estils de paràgraf d'encapçalament. Per defecte, l'estil de paràgraf «Encapçalament 1» és el primer de la jerarquia dels capítols.

Per afegir numeració automàtica a un estil d'encapçalament

1. Trieu Eines ▸ Numeració de capítols i feu clic a la pestanya Numeració.

2. En el quadre Estil de paràgraf, seleccioneu l'estil d'encapçalament al qual vulgueu afegir números de capítol.

3. En el quadre Número, seleccioneu l'estil de numeració que vulgueu utilitzar i feu clic a D'acord.

Per a suprimir la numeració de capítols automàtica d'un paràgraf d'encapçalament

1. Feu clic a l'inici del text del paràgraf d'encapçalament, després del número.

2. Premeu la tecla de retrocés per a suprimir el nombre.

Per utilitzar un estil de paràgraf personalitzat com a encapçalament

1. Trieu Eines ▸ Numeració de capítols i feu clic a la pestanya Numeració.

2. Seleccioneu l'estil personalitzat en el quadre Estil de paràgraf.

3. Feu clic al nivell d'encapçalament que vulgueu assignar a l'estil de paràgraf personalitzat a la llista Nivell.

4. Feu clic a D'acord.

Changing the Chapter Level of Numbered and Bulleted Lists

Organització de capítols amb el Navegador