Calcular una fórmula i enganxar-ne el resultat en un document de text

Si el text ja conté una fórmula, per exemple "12+24*2", el LibreOffice podrà fer el càlcul i enganxar el resultat de la fórmula en el document sense necessitat d'utilitzar la barra Fórmula.

1. Seleccioneu la fórmula en el text. La fórmula només pot contenir nombres i operadors, no pot contenir espais.

2. Trieu Eines - Calcula o premeu +tecla de més (+).

3. Col·loqueu el cursor on vulgueu inserir el resultat de la fórmula i trieu Edita ▸ Enganxa, o bé premeu +V.
    La fórmula seleccionada es reemplaçarà pel resultat.

Barra de fórmules

Càlculs en documents de text

Càlcul de fórmules complexes en documents de text

Càlcul de totals de cel·les en taules

Càlculs entre taules