Definició de vores per a objectes

En el Writer, podeu definir les vores d'objectes OLE, connectors, diagrames, gràfics i marcs. El nom del menú que s'utilitzarà variarà segons l'objecte seleccionat.

Per a definir d'un estil de vora predefinit

1. Seleccioneu l'objecte per al qual vulgueu definir la vora.

2. Feu clic a la icona Vores de la barra d'eines Objecte OLE o de la barra d'eines Marc per a obrir la finestra Vores.

3. Feu clic a un dels estils de vora predefinits. Amb aquesta acció es reemplaçarà l'estil de vora actual de l'objecte amb l'estil seleccionat.

Per a definir d'un estil de vora personalitzat

1. Seleccioneu les cel·les de la taula que vulgueu modificar.

2. Trieu Format - (nom de l'objecte) - Vores.
    Reemplaceu (nom de l'objecte) pel nom real del tipus d'objecte que hàgiu seleccionat.

3. A l'àrea Definit per l'usuari seleccioneu la vora o les vores que vulgueu que apareguin en la disposició estàndard. Feu clic a una vora de la previsualització per a commutar-ne la selecció.

4. Seleccioneu un estil i un color de línia per a l'estil de vora seleccionat a l'àrea Línia. Aquests paràmetres s'apliquen a totes les línies de vora incloses en l'estil de vora seleccionat.

5. Repetiu els dos darrers passos per a cada límit de la vora.

6. Seleccioneu la distància entre les línies de la vora i el contingut de la pàgina a l'àrea Separació.

7. Feu clic a D'acord per a aplicar els canvis.