Suma

Activa la funció de suma. Observeu que el cursor ha d'estar a la cel·la on voleu que aparegui la suma.

El LibreOffice reconeix l'interval de cel·les per a la funció de suma sempre que les cel·les continguin nombres. Abans d'introduir les dades, heu d'habilitar el Reconeixement de nombres al menú contextual de la taula.

Feu clic a la icona Aplica per acceptar la fórmula de suma tal com apareix a la línia d'entrada.

Icona

Suma