Mail Merge Wizard - Select starting document

Specify the document that you want to use as a base for the mail merge document.

Utilitza el document actual

Utilitza el document del Writer actual com a base per al document de combinació de correu.

Crea un document nou

Crea un document del Writer nou per a la combinació de correu.

Comença a partir del document existent

Seleccioneu un document del Writer existent per a utilitzar-lo com a base per al document de combinació de correu.

Navega

Localitzeu el document del Writer que voleu utilitzar i feu clic a Obre.

Comença a partir d'una plantilla

Seleccioneu la plantilla que voleu utilitzar per a crear un document de combinació de correu.

Navega

Obre un diàleg per a seleccionar una plantilla.

Comença a partir d'un document inicial desat recentment

Utilitzeu un document de combinació de correu existent com a base per a un document de combinació de correu nou.

Seleccioneu el document.

Next step: Mail Merge Wizard - Select document type

Informació general sobre l'auxiliar de combinació de correu

Ens cal la vostra ajuda!