Estil de pàgina

Especifiqueu els estils de formatació i el format per a l'estil de pàgina actual, inclosos els marges de la pàgina, les capçaleres i els peus, així com el fons de la pàgina.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Format ▸ Pàgina.

Trieu Visualitza ▸ Estils i obriu el menú contextual Modifica/Nou (per a estils de pàgina).

Organitzador

Definiu les opcions de l'estil seleccionat.

Pàgina

Permet definir disposicions de pàgina per a documents d'una o diverses pàgines, així com la numeració i els formats de paper.

Fons

Definiu el color o el gràfic de fons.

Capçalera

Adds a header to the current page style. A header is an area in the top page margin, where you can add text or graphics.

Peu de pàgina

Adds a footer to the current page style. A footer is an area in the bottom page margin, where you can add text or graphics.

Vores

Defineix les opcions de les vores per als objectes seleccionats al Writer o al Calc.

Columnes

Especifica el nombre de columnes i la disposició de la columna per a un estil de pàgina, un marc o una secció.

Nota al peu

Especifica les opcions de disposició per a les notes al peu, inclosa la línia que separa la nota al peu del cos principal del document.

Compatibilitat amb les llengües asiàtiques

Només es pot accedir a aquestes ordres després d'habilitar la compatibilitat amb llengües asiàtiques a - Configuració de la llengua - Llengües.

Graella de text

Afegeix una graella de text a l'estil de pàgina actual. Aquesta opció només està disponible si s'ha habilitat la compatibilitat amb les llengües asiàtiques a Configuració de la llengua - Llengües del quadre de diàleg Opcions.

Restableix

Resets changes made to the current tab to those applicable when this dialog was opened.