Insereix entrada d'índex

Marca el text seleccionat com a entrada de l'índex o de la taula de continguts.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Insereix ▸ Índexs i taules ▸ Entrada de l'índex

Obriu la barra d'eines Insereix i feu clic a

Icona

Entrada

Per a editar una entrada d'índex, situeu el cursor davant del camp d'índex i després trieu Edita ▸ Referència ▸ Entrada d'índex...

Podeu deixar el diàleg Insereix entrada d'índex obert mentre seleccioneu i inseriu entrades.

Selecció

Índex

Seleccioneu l'índex que voleu afegir a l'entrada.

Entrada

Mostra el text seleccionat en el document. Si ho voleu, podeu introduir una paraula diferent per a l'entrada d'índex. El text seleccionat en el document no canviarà.

1a tecla

Fa que la selecció actual sigui una subentrada de la paraula que heu introduït aquí. Per exemple, si seleccioneu "fred", i introduïu "temps" com a primera clau, l'entrada de l'índex serà "temps, fred".

2a tecla

Fa que la selecció actual sigui una subentrada de la primera clau. Per exemple, si seleccioneu "fred", i introduïu "temps" com a primera clau i "hivern" com a segona clau, l'entrada d'índex serà "temps, hivern, fred".

Lectura fonètica

Introduïu la lectura fonètica per a l'entrada corresponent. Per exemple, si una paraula del kanji japonès té més d'una pronunciació, introduïu la correcta com a paraula katakana. La paraula kanji aleshores s'ordena d'acord amb la lectura fonètica de l'entrada. Aquesta opció només està disponible si s'ha habilitat la compatibilitat amb les llengües asiàtiques.

Entrada principal

Fa que el text seleccionat sigui l'entrada principal en un índex alfabètic. El LibreOffice mostra el número de pàgina de l'entrada principal en un format diferent a la resta d'entrades d'índex.

Nivell

Les entreades que sen el format de paràgraf «Encapçalament X» (X = 1-10) es poden afegir automàticament a la taula de continguts. El nivell de l'entrada a l'índex es correspon amb el nivell d'esquema de l'estil d'encapçalament.

Icona de nota

Aquesta opció només està disponible per a les taules de contingut i les entrades d'índex definides per l'usuari.

Aplica-ho a tots els textos semblants

Marca automàticament la resta d'aparicions del text seleccionat en el document. No s'inclou el text de les capçaleres, les notes al peu, els marcs i les llegendes.

No podeu utilitzar la funció per a una Entrada introduïda manualment en aquest diàleg.

Icona de consell

Per incloure totes les aparicions d'un fragment de text en un índex, seleccioneu el text, trieu Edita ▸ Cerca i reemplaça, i feu clic a Cerca-ho tot. Després trieu Insereix ▸ Índex general i índex ▸ Entrada i feu clic a Insereix.

Distingeix entre majúscules i minúscules

Distingeix entre majúscules i minúscules.

Només paraules completes

Cerca paraules completes o cel·les idèntiques al text de cerca.

Insereix

Marca una entrada d'índex al vostre text.

Tanca

Tanca el diàleg.

Índex nou definit per l'usuari

Obre el diàleg Crea un índex nou definit per l'usuari on podreu crear un índex personalitzat.

Nom

Introduïu un nom per a l'índex nou definit per l'usuari. L'índex nou s'afegeix a la llista d'índexs i de taules disponibles.

Utilització de taules de contingut i índexs