Format

Especifica la disposició i les dimensions del sobre.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu la pestanya Insereix ▸ Sobre ▸ Formata

Destinatari

Defineix la posició i les opcions de formatació del text del camp destinatari.

Posició

Defineix la posició de l'adreç§a del destinatari en el sobre.

des de l'esquerra

Introduïu la quantitat d'espai que voleu deixar entre l'extrem esquerre del sobre i el camp destinatari.

des de dalt

Introdueix la quantitat d'espai que voleu deixar entre l'extrem superior del sobre i el camp destinatari.

Edita

Feu clic i trieu l'estil de formatació del text per al camp destinatari que voleu editar.

Caràcter

Obre un diàleg on podeu editar la formatació de caràcter que s'utilitza en el camp destinatari.

Paràgraf

Obre un diàleg on podeu editar la formatació del paràgraf que s'utilitza en el camp destinatari.

Remitent

Defineix la posició i les opcions de formatació del text del camp remitent.

Posició

Defineix la posició de l'adreça del remitent en el sobre.

des de l'esquerra

Introduïu la quantitat d'espai que voleu deixar entre l'extrem esquerre del sobre i el camp remitent.

des de dalt

Introdueix la quantitat d'espai que voleu deixar entre l'extrem superior del sobre i el camp remitent.

Edita

Feu clic i trieu l'estil de formatació del text per al camp remitent que voleu editar.

Caràcter

Obre un diàleg on podeu editar la formatació dels caràcters que s'utilitzen en el camp remitent.

Paràgraf

Obre un diàleg on podeu editar la formatació del paràgraf que s'utilitza en el camp remitent.

Mida

Seleccioneu el format de mida del sobre que voleu utilitzar, o creeu una mida personalitzada.

Format

Seleccioneu la mida del sobre que voleu, o seleccioneu "Definit per l'usuari" i, a continuació, introduïu l'amplada i l'alçada de la mida personalitzada.

Amplada

Introduïu l'amplada del sobre.

Alçada

Introduïu l'alçada del sobre.

Camp de previsualització

Mostra una previsualització de la selecció actual.