Marques de formatació

Mostra els caràcters no imprimibles del text, com ara marques de paràgraf, salts de línia, tabuladors i espais.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Visualitza ▸ Marques de formatació

+F10

A la barra Estàndard, feu clic a

Icona de marques de formatació

Marques de formatació

Si suprimiu una marca de paràgraf, el paràgraf fusionat pren la formatació del paràgraf en què es troba el cursor.

Per a especificar quines marques de formatació es mostren, trieu LibreOffice Writer ▸ Ajudes a la formatació i, a continuació, seleccioneu les opcions que voleu a l'àrea Visualització de.