Edita l'entrada d'índex

Edita l'entrada d'índex seleccionada. Feu clic davant o en la mateixa entrada d'índex i, a continuació, trieu aquesta ordre.

Per a inserir una entrada d'índex seleccioneu una paraula en el document i a continuació seleccioneu Insereix ▸ Taula de continguts i índex ▸ Entrada d'índex.

Per a accedir a aquesta ordre...

Trieu Edita ▸ Referència ▸ Entrada de l'índex...

Obriu el menú contextual i trieu Entrada de l'índex

Selecció

Edita l'entrada d'índex seleccionada.

Índex

Mostra el tipus d'índex al qual pertany l'entrada seleccionada. En aquest diàleg no podeu canviar el tipus d'índex d'una entrada d'índex. Heu de suprimir l'entrada d'índex del document i, a continuació, tornar-la a inserir en un tipus d'índex diferent.

Entrada

Edita l'entrada d'índex si és necessari. Quan modifiqueu l'entrada d'índex, el nou text només apareix en l'índex, i no en l'àncora de l'entrada d'índex del document. Per exemple, podeu introduir un índex amb comentaris com ara «Bàsics, vegeu també General».

1a tecla

Per a crear un índex de nivells múltiples, escriviu el nom de l'entrada d'índex del primer nivell o seleccioneu un nom de la llista. L'entrada d'índex actual s'afegeix a sota d'aquest nom.

2a tecla

Escriviu el nom de l'entrada d'índex de segon nivell o seleccioneu un nom de la llista. L'entrada d'índex actual s'afegeix sota d'aquest nom.

Nivell

Canvia el nivell d'esquema d'una entrada d'índex.

Lectura fonètica

Introduïu la lectura fonètica per a l'entrada corresponent. Per exemple, si una paraula del kanji japonès té més d'una pronunciació, introduïu la correcta com a paraula katakana. La paraula kanji aleshores s'ordena d'acord amb la lectura fonètica de l'entrada. Aquesta opció només està disponible si s'ha habilitat la compatibilitat amb les llengües asiàtiques.

Suprimeix

Suprimeix l'entrada seleccionada de l'índex. No se suprimeix el text de l'entrada en el document.

Fi de la fletxa cap a l'esquerra

Salta a la primera entrada d'índex del mateix tipus del document.

Icon End arrow to left

Fi de la fletxa cap a l'esquerra

Fi de la fletxa cap a la dreta

Salta a l'última entrada d'índex del mateix tipus del document.

Icon End arrow to right

Fi de la fletxa cap a la dreta

Fletxa cap a l'esquerra

Salta a l'entrada d'índex anterior del mateix tipus del document.

Icon Left Arrow

Fletxa esquerra

Fletxa cap a la dreta

Salta a l'entrada d'índex següent del mateix tipus del document.

Icon Right Arrow

Fletxa dreta

tip

Podeu saltar ràpidament a les entrades d'índex amb la Barra Navegació.